zaterdag 22 juli 2017

"Het lijkt wel een studentenhuis"

De rommel in de loods begint de inwoners te irriteren. 
Op de ochtend voor Utopia Valley, komen de inwoners bij elkaar voor het centraal. Jacco bespreekt iedreen zijn rol tijdens het evenement en de Utopianen besluiten dat er écht schoongemaakt moet worden.
De hele ochtend valt het iedereen al op wat een zooitje het momenteel is. "Het lijkt wel een studentenhuis" vindt Jacco. Gisteren is er een verjaardag geweest, maar dat vindt Billy geen reden voor de rommel in de loods. "We moeten echt wat aan deze tyfuszooi gaan doen, ik vind het echt niet meer leuk" oppert de blondine. Ook de tweeling en Romy vinden het maar een vies gebeuren, al is Romy er helemaal klaar mee. "Ik ga het gewoon niet meer doen, dat opruimen!" Zelfs de allernieuwste inwoner, Noah, ergert zich rot aan het rommelige gedrag van sommige medebewoners. "Ik vind dit gewoon schofterig!" roept hij. De groep besluit een uurtje te gaan schoonmaken, met het zicht op het evenement van vanavond.  

Billy zit één jaar in Utopia

En wat voor 'n jaar!
De blondine verblijft inmiddels al één heel jaar in Utopia. Veel gelach, lol, pijn, verdriet, tranen en mooie momenten, Billy maakt het allemaal mee. Na het vertrek van haar grote liefde Jessie is ze een stuk rustiger geworden. Zelf zegt ze dat sta-Billy eraan komt en insta-Billy is vertrokken. Vandaag kan ze haar jubileum groots vieren met haar medebewoners, tijdens Utopia Valley. Gefeliciteerd Billy!



(Bron: Utopiatv.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten