dinsdag 30 mei 2017

Utopia Topic 7

Hallo allemaal, hier even wat kleine updates van vandaag.

Flessen drama:
Gisterenavond kwam Jacco erachter dat er 3 flessen wijn missen uit de koelkast. Hij schakelt Romy in die haar oren niet kan geloven (hahahha zou ze ze zelf niet hebben gedronken).
Als Cemal het krijgt te horen besluit hij dat er geen drank meer gekocht kan worden tot de 3 flessen boven water zijn.
Hier is Karin het helemaal niet mee eens dus het loopt uit op een flinke ruzie.
Vanmorgen hebben ze het gelukkig uitgesproken en is alles weer goed, maar nog steeds geen idee waar de flessen heen zijn.


De ondernemersvergadering:
was heel kort en niet echt iets over te vertellen. Chip en Bill zijn bezig met nieuwe shirts en Jessie ook. Kevin geeft even door wie wat moet doen want het is marktdag dus er moet schoongemaakt worden 



Karin met pensioen:
Jessie en Bas hebben bedacht (zal echt iets achter zitten) dat Karin met pensioen mag. Dat hou in dat ze vrij is op alle evenementen behalve de markt. Ze heeft recht op 250 euro per maand en nog meer maar dat was allemaal niet bijzonder.


2de thema Utopia spelen:
De tweede ronde van de Utopia spelen is bekend het is: Miss of Mister Fitness-wedstrijd. Dit bestaat uit 4 onderdelen: door banden lopen, trampolinespringen, gewichten verplaatsen en een pose op het einde. Bill en Bas zitten in de jury.



Grote broer:
Fay is te horen gekomen dat Rene gevoelens heeft voor Demi en spreekt hem hierop aan. Rene legt uit dat hij idd gevoelens heeft maar oud en wijs genoeg is, het zijn meer gevoelens als grote broer. Dus zegt Demi dan ben je ook mijn grote broer. Eind goed al goed












Geen opmerkingen:

Een reactie posten