donderdag 31 mei 2018

Welkom bij Utopia 2

Utopia 2 gaat vandaag van start


Vanmiddag is het zover: de start van Utopia 2. Na vierenhalf jaar gebouwd te hebben aan de ideale samenleving is er een einde gekomen aan Utopia 1 en wordt er vanaf vandaag opnieuw hard gewerkt aan een nieuw Utopia. Op een desolaat terrein van een hectare zullen vijftien mannen en vrouwen bouwen aan hun beloofde land. Hun avonturen zijn natuurlijk ook weer live te volgen!

Met trots presenteren wij jullie de website van Utopia 2. Op deze website zal vanaf vanmiddag al het laatste nieuws over Utopia 2 te zien zijn en uiteraard zijn ook de vier livestreams hier vanaf vandaag weer te bekijken. Ook kun je weer reageren onder alle nieuwsberichten en video's en ontbreekt ook de chat natuurlijk niet.

Paspoorthouders
Geen zorgen. Als je een premium paspoort hebt, hoef je niets te doen. Dit paspoort loopt automatisch door en je hebt daarmee toegang tot alles wat Utopia 2 te bieden heeft. Ook een gratis paspoort loopt automatisch door. Heb je nog geen paspoort? Maak er dan hier eentje aan!

De Utopia app
De livestreams zullen vanaf vanmiddag ook te zien zijn in de huidige Utopia app. Maar wees gerust, er zal snel een nieuwe app beschikbaar zijn, die helemaal in het teken staat van Utopia 2. Je krijgt hierover vanzelf bericht.
(Bron: Utopiatv.nl)
 
Het nieuwe Utopia terrein

Wassen kunnen ze zich al πŸ˜€

Heel veel kijk en chat plezierπŸ‘πŸ˜ƒ 
 P.s. het spelletjes topic wordt opgeruimd en dan kunnen we een nieuwe woordslang gaan beginnen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten