woensdag 30 mei 2018

Het is zover...EINDE


Utopia 1 is niet meer via de livestreams te bekijken.
Zoals je ongetwijfeld gezien hebt is Utopia 1 niet meer via de livestreams te bekijken. De grote finale van Utopia is vrijdag 1 juni om 19:30 uur te zien bij SBS6.
Wij willen jullie bedanken voor jullie trouwe betrokkenheid bij Utopia 1 en hopen natuurlijk dat jullie bij Utopia 2 ook weer van de partij zijn. Houd deze website goed in de gaten, want over de website van Utopia 2 volgt snel meer nieuws.
Bedankt, namens team Utopia.

Liefste chatters en lezers,
Utopia 1 is uit de lucht en helaas kunnen we niks meer zien. Morgen begint Utopia 2 als het goed is en kunnen we een nieuw beginnen maken.
Dan even over de gezellige chat, deze blijft gewoon open en hopelijk wordt het in Utopia 2 iets spannender zodat we weer volop nieuwe topics kunnen maken en we hopelijk met zien allen gewoon door kunnen.
Wie weet zien we chatters weer terug die afgehaakt zijn de laatste maanden in ieder geval dat hoop ik want ik mis er wel enkelen helaas.
Natuurlijk ook voor de trouwe lezers die vergeet ik niet, jullie kunnen gewoon lekker verder blijven lezen en bedankt voor jullie lieve woorden af en toe via de mail :-).
Ik zou zeggen we gaan met goede moed en nieuwe kansen Utopia 2 tegemoet.
Bedankt voor jullie steun en gezelligheid het afgelopen jaar en hopelijk ook het komend jaar.
Groetjes en dikke knuffel ❤
Alice 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten