zondag 7 oktober 2018

Utopia 7-10-2018

Sanne kan haar geluk niet op
Ze krijgt vandaag eindelijk weer bezoek.
Sanne mag vandaag voor de tweede keer haar familie ontvangen in het beloofde land. Ze was vanochtend al vroeg wakker door de zenuwen en kan niet wachten om haar familie eindelijk weer te zien. Ze heeft zich netjes aangekleed, Shelley heeft haar haren gedaan en nu wacht Sanne samen met Brenda, Merel en Brandon voor de poort. Sanne loopt zenuwachtig heen en weer.
Als de poort opengaat vliegt Sanne op haar bezoek af. Zowel Sanne als haar bezoek reageren emotioneel en barsten in huilen uit. Sanne is overduidelijk blij om haar familie en haar beste vriendin weer te zien. "Ik heb jullie zo hard gemist!" roept Sanne.
Sanne en haar bezoek praten elkaar bij en lopen vervolgens naar de caravan toe, waar ze onder andere haar slaapplaats laat zien.


Utopianen Christel en Hiske hebben het vannacht zwaar gehad. 
Utopianen Christel en Hiske hebben het vannacht zwaar gehad. Als Timothy naar hun tent toeloopt vertellen de vrouwelijke inwoners namelijk dat het hard heeft gestormd en dat hun tentje het nog maar net volhoudt. "Alle palen vielen om" vertelt Christel. 
Christel probeert ondertussen haar make-up op te doen, maar dit lukt niet zo goed omdat het donker is in de tent. "Je ziet geen donder in dit lelijke hol" voegt Hiske toe. Timothy stelt de vrouwelijke Utopianen voor om een lampje op te hangen.
Hoelang zal het nog duren voordat Christel en Hiske eindelijk in hun nieuwe huisje kunnen slapen?

Joaquin voert een goed gesprek met de vader van Sanne.
Het ziet ernaar uit dat het bezoek van Sanne veel positiviteit met zich meebrengt. Het zonnetje schijnt er er heerst een goede sfeer in het beloofde land. De Utopianen lijken vandaag in een goede bui te zijn.
De vader van Sanne loopt een rondje over het terrein en maakt een praatje met John en Mike. Ondertussen zit Sanne met haar bezoek in het zonnetje aan de picknicktafel. De vrouwen praten elkaar bij over hun leven en hebben elkaar duidelijk gemist. 
Tevens heeft Joaquin Sanne haar vader ontmoet. De twee mannen lopen een rondje over het terrein en Joaquin vertelt eerlijk over zijn haat-liefde relatie met Sanne. "Haat en liefde licht dicht bij elkaar", legt Joaquin uit. Sanne haar vader lijkt Joaquin niks te verwijten en de twee voeren een gezellig gesprek met elkaar. 
Spelletjes topic

Blog: De Kwebbelhoek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten