vrijdag 29 december 2017

29-12-2017

Afgelopen nacht


De party bus is gearriveerd en de heren mogen er een gezellige avond van maken.
De dames gaan zich mooi verkleden en hebben hun eigen feestje


De mannen zijn uitgefeest.
De vrouwen staan op tafel te dansen als Fay vanuit haar ooghoek ziet dat de mannen weer de bus uitkomen. "Ze komen eraan", schreeuwt Fay tegen de dames. Ze rennen naar de deur en kijken waar de mannen blijven. "Snel, weer terug op tafel en dansen", roept Fay uitgelaten. De mannen komen zingend binnen in hun onderbroek en de vrouwen doen alsof ze nog niets door hebben. Dan kijkt Fay opeens 'verbaasd' op en wenkt de anderen. Ze begroeten elkaar niet op hun aller vrolijkst en er vliegen al direct verwijten door de lucht.
De mannen zijn lichtelijk aangeschoten en dat kunnen de dames niet erg waarderen. "Schatje, gaat het goed met je?", vraagt Fay aan Chipp. De krullenbol lalt dat hij zich prima voelt en hij het een dope feestje vond. Fay vraagt aan haar vriendje of hij alsjeblieft iets aan wil trekken maar daar heeft Chipp niet echt veel zin in. "Je kunt beter iets aantrekken want je staat nu in je onderbroek lieffie", pruilt Fay. De krullenbol reageert niet en gaat verder waar hij gebleven is, drinken. Ook Romy en Cemal hebben wat woorden.


Johan en Bill hebben liggen batsen in de boot nou ja Bill lag boven op en Johan liet het gebeuren en dat gewoon boven op de dekens.


Hij heeft ontzettend veel spijt maar dat is nou te laat had hij gisteren aan moeten denken, Bill die is natuurlijk super trots dat ze eindelijk de lul van Johan heeft gehad en dat is natuurlijk ook aan haar kop te zien. Nou moeders van Bill wat zal u toch trots zijn op u dochter.
En dan volgt er natuurlijk ook de morgen erna en dan zien ze er zo uit.


Muziek topic

Spellen topic

Voor de 2 kindjes uit Emmen, ouders en nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke tijd





Geen opmerkingen:

Een reactie posten