donderdag 25 mei 2017

Utopia Topic 4

Centraal

Eigenlijk zijn ze net niks opgeschoten met de nieuwe structuur dus dat zal deze week nog verder besproken worden. 
De inwoners komen er niet uit en Kevin stelt voor dat er vanaf 1 juni een nieuwe structuur komt. En dat de groep dus maandag de 29e nog eenmaal samenkomt om alle uitgewerkte plannen te bekijken en dan te kiezen. Tot die tijd zal er met elkaar over gesproken worden en de plannen beter uitgewerkt worden. De groep stemt hiermee in.

Kevin heeft verteld dat hij stopt met de markt en tot nou wil alleen Beau het overnemen, Romy
 en Bas gaan nog nadenken of ze Beau gaan helpen.



Over twee dagen start Cemal met vasten.
Na een lang centraal sluit Cemal af met een mededeling. “Het is vandaag 25 mei en over twee dagen start ik met de ramadan”, laat hij de groep weten. Dit houdt in dat hij tussen zonsondergang en zonsopgang pas mag eten en drinken. De rest van de dag zal hij aan het vasten zijn. Cemal mist de diepgang in Utopia. Romy heeft besloten om Cemal hierin te steunen en zal ook meedoen aan de ramadan. Sorry ik lig nou helemaal in een deuk als ik eraan denk dat Romy er binnen een uur genoeg van heeft hahhaahaah

Erotische schoonmaak

Beau en de twins gaan schoonmaken op hun eigen manier dat betekend schaars gekleed en dansen de ramen lappen van de loods, wat er natuurlijk voor zorgt dat het kwik van de heren flink stijgt en neem aan wel meer ;))


Dan nog wat kleine dingetjes Romy en Chip irriteren zich aan Jeroen omdat hij volgens hun zo lui is, gelukkig zijn ze zelf de hele dag druk aan het werk.

Rene mag iemand meenemen naar Egypte, ben benieuwd wie het word.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten