vrijdag 13 april 2018

Vrijdag 13 april

Een zwarte envelop



Met een bericht voor de inwoners.

Mehmet loopt na het middaguur naar de brievenbus waar hij een zwarte envelop vindt. Hij roept direct alle inwoners bij elkaar en er klinkt al nerveus gemompel. Vol spanning gaan de Utopianen zitten en alle blikken zijn gericht op Mehmet als hij de brief voorleest. "Het weiland is niet het enige stuk Utopia dat zal worden afgesloten. Jullie hebben tot aanstaande maandag 09:00 uur de tijd om alles te verhuizen wat op en rondom de akker staat", leest Mehmet voor.

"Nee, niet de akker!", schreeuwen de twins en ze gaan dramatisch op de grond liggen. "Denk aan het kasteel, Vogel Village en de kas. Alles wat na de deadline nog te vinden is, moeten jullie als verloren beschouwen", leest Mehmet verder. De twins balen als een stekker dat zij hun plekje kwijt zijn maar kunnen het aardig relativeren. "Wat heftig, jullie huis moet toch worden weggehaald", zegt Romy begripvol terwijl ze over de ruggen van de zusjes wrijft.

Linda stelt voor om in rap tempo de loods in orde te maken zodat er genoeg slaapplekken zijn. "Ik verwacht dat er telkens een stukje van ons wordt afgenomen en we achterblijven met alleen de loods. Dus laten we slaapkamers gaan maken zodat iedereen in de loods kan slapen", besluit Linda.

"Oh wat erg"


De twins balen enorm dat ze hun slaapplek kwijt zijn.


Nadat Mehmet de brief die in de zwarte envelop zat heeft voorgelezen, zonderen de twins zich af in hun kasteel. "Oh wat erg", mompelt Fay verslagen als ze samen met Demi die kant op loopt. Ze vertelt haar zusje dat ze al het vermoeden had dat dit ging gebeuren en dat ze er erg van baalt dat dit vermoeden werkelijkheid is geworden.

"Ah nee, dit is echt het lekkerste plekje van heel Utopia", gaat ze verdrietig verder. De zusjes bespreken wat er allemaal moet gebeuren voordat ze kunnen verhuizen uit het kasteel. Ook hebben ze het over hun mogelijke volgende slaapplek. Gelukkig hebben de meiden nog twee nachten om te genieten van hun huisje. Ze besluiten om vanavond niet, zoals ze hadden afgesproken, bij Beau te gaan logeren, maar nog zo lang mogelijk te genieten van hun eigen kasteel.
(Bron: Utopiatv.nl)
Spelletjes topic

Muziek topic

Puggy 
 ik hoop dat het beter met je gaat 
en hopelijk horen we snel 
iets van jou πŸ€πŸ€πŸ€ 

Willempie mocht je nog meelezen we missen je en ik zou graag even iets van je horen mail me aub 😊

Geen opmerkingen:

Een reactie posten