zondag 14 mei 2017

Max verstappen

Max Vertappen Formule 1

Natuurlijk zijn er veel voetbal fans maar ook mensen die er niks aan vinden en liever iets anders kijken zoals formule 1 voor jullie ook een topic.

Max Verstappen is formule 1 coureur bij het topteam van Red Bull Racing. De Nederlander is de jongste winnaar van een formule 1 race ooit en gaat in 2017 op jacht naar meer zeges.
Volg al het Max Verstappen nieuws op onze pagina en blijft altijd op de hoogte van de prestaties van Nederlands beste formule 1 coureur.
Het formule 1 seizoen 2017 vormt een nieuwe start voor de F1-teams. Met de nieuwe formule 1 regels worden de kaarten opnieuw geschud. Brede banden en brede vleugels geven de auto’s een compleet ander uiterlijk.
De snelheden gaan omhoog, de coureurs krijgen het zwaarder tijdens de races en de talentvolle rijders kunnen meer het verschil maken verwacht men.
Red Bull Racing heeft met man en macht gewerkt aan een nieuwe succesvolle F1-auto voor Verstappen. Met een compleet nieuwe Renault motor ligt er aanzienlijk meer vermogen in de RB13. Is het genoeg om mee te strijden voor de wereldtitel?
De concurrentie komt uit de hoek van Mercedes en Ferrari. Mercedes won de afgelopen drie seizoenen zowel de wereldtitel bij de teams als bij de coureurs. Ferrari stelde vaak teleur, maar de Italianen mag je nooit uitsluiten. Met Hamilton en Bottas bij Mercedes, Vettel en Raikkonen bij Ferrari en teamgenoot Ricciardo, is de concurrentie op volle sterkte.

RACE

Zo 14 mei
14:00 - 16:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten